Tomato Yellow bun: charakteristika a popis odrůdy, recenze těch, kteří zasadili

Popis a charakteristika rajče Žlutá buchta, recenze, fotky

Původní název odrůdy je Yellow Cookie.

Střední sezóna, vysoká, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku.

Keř až 1 metru vysoký, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 8 a 1 stoncích.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou srdčitého tvaru, střední hustoty, ve zralosti oranžově žluté, o hmotnosti 250-350 gramů (až 600 gramů), masité, cukernaté, velmi chutné. V plodech je málo semen. Tato rajčata jsou dobrá pro čerstvou spotřebu, šťávy, omáčky.

Produktivita je 20-25 kg z jednoho keře. Při teplotě půdy 6 stupňů C plodí keře od června do září. Hybrid je odolný proti praskání a dusičnanům. Nejlepší odrůdy jsou vysoce výnosné. Naše klimatické podmínky umožňují pěstování takových odrůd. Například dubnový kříženec racemózy je vysoký 15-20 cm. Velmi raná, dozrává začátkem června. Odrůda střední odolnosti vůči chorobám, odolná proti praskání. Plody 4-6 cm, zaoblené, velké, váží až 550 gramů, světle oranžové. Dužnina je šťavnatá, jemná, sladká, příjemné sladkokyselé chuti. Použití do salátů, polévek, kastrolů. Odolná vůči chorobám, nevyžaduje opylování. Rostlina je keř vysoký 30 cm Plodí dlouho, za příznivých podmínek pro ni začíná keř plodit ve 4 letech. U odrůdy Clementine jsou plody docela vhodné ke konzumaci v čerstvém stavu i ke sklizni na zimu. Plodů není na váhu mnoho, asi 20-40 g, dužnina je nazelenalá, středně sladká. Plodný dezert má hmotnost ovoce 250-400 gramů. Řasy jsou dlouhé, nevětvené, doporučuje se růst v jedné stopce. Odrůdy Welsey, Skromnitsa, Smolka, April jsou lídry našeho hodnocení. Pokud stručně popíšete odrůdu dubnových rajčat, pak se jedná o ranou zralou odrůdu. Přezimuje bez úkrytu, mohutný keř. Výhony nejsou silné, rozložité, výška rostliny je asi metr. Tyčinky jsou tlusté, ale krátké. Odolnost vůči patogenním houbám je průměrná. Má trvale vysoký výnos, růžovou barvu, husté, zelené plody. S krásnými červenými pruhy. Na chuť jsou plody podobné běžným rajčatům, sladké, s mírnou pachutí hořkosti. Šťavnaté, dobře uhasí žízeň, s dužinou, voňavé, nakyslé, lehce nakyslé. Vlastnosti: Velmi vysoká rostlina

Produktivita třídy: více než 3 kg plodů z 5 rostliny (za přítomnosti zálivky a zálivky).

Pokud jste pěstovali rajčata Yellow Bun, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich podmínkách? Pokud je to možné, připojte k recenzi fotografii vašich rajčat. Děkuji!

Koupili jsme tato rajčata na semena. Zasazeno do malého šálku, který měl 4 semena. Ale ze 4 semínek se na fotce objevila 4. A taky mi není jasné, jak jsi ty staré sazenice získal. Protože jsem měl také staré sazenice rajčete, ale rostlo dobře do velkých rozměrů, byly tam i keře. Ale i když jsme ji přesadili do květináče na malou kytičku a zaštípali, velmi se rozrostla. I když první rok jsme to stále nezalévali.

Vaše recenze na rajče Yellow Bun a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Recenze o této odrůdě rajčat

Marinochka Ivanova, Naberezhnye Chelny, 57 let
Pro mě je tato odrůda jedním z nejoblíbenějších a nejplodnějších rajčat. V mém regionu (Tatarstan) se cítí skvěle a dává hodně ovoce. Ale je tu ještě jeden důvod, proč si ho vybírám: 1. Je nenáročný, nevyžaduje zvláštní péči. 2. Je poměrně brzy a plody dozrávají po 80 dnech. 3. Dává dobrou úrodu i na chudé půdě, na rozdíl od jiných odrůd.

Svetlana Mikheeva, Archangelsk, 45 let
V našich končinách tyto odrůdy nikdy nedozrály, ale byly jednoduše otrhány a konzumovány syrové. Vzhledem k tomu, že v našem regionu (město Archangelsk) máme velmi vysokou vlhkost a teplo. Ochutnali jsme tyto bobule, byly velmi sladké a šťavnaté. Plody s tenkou slupkou a měkkým jádrem. Navzdory skutečnosti, že žijeme daleko od moře a v zásadě žádné moře není, tato rajčata se v drsném klimatu cítí skvěle a dávají dobrou sklizeň i v tak chladném počasí.

Dima Sviridov, Rostov na Donu, 45 let
Poroste na Sibiři Žlutá buchta? Rajčata nebo houska? Tomato Yellow bud F1 Seeds z Německa. Sklizeň odrůd a hybridů rajčat pro rok 2019. Nová rajčata v roce 2019. Nejlepší odrůdy pro otevřenou půdu. Jak zvýšit výnos rajčat. Semena a sazenice. Rajčata 2018 Rajčata 2018. Odrůdy a hybridy. Moje zkušenost. Pěstování sazenic rajčat. Poraďte. Nejlepší nejlepší odrůdy rajčat. Agrofirm Poisk.

Victoria Soldatova, Penza, 67 let
Pěstováno ve skleníku, ne venku. Při skleníkovém pěstování je výnos mnohem vyšší než při otevřeném pěstování. Ve volné půdě je výnos 2-3krát nižší. Vzhledem k tomu, že v mé oblasti není dobré slunce, jsou žlutá rajčata trochu bledá a vybledlá. Žlutá houska je můj objev – rajče, které dává výbornou úrodu a nezalekne se rozmarů počasí. Pokud je léto suché, zalévám ji rychlostí 10 litrů teplé vody na metr čtvereční postele.

Alexander Danilov, Kemerovo, 69 let
Sazenice rajčat lze objednat na internetovém portálu Sklizeň záhony. Na stránkách najdete semena za přijatelné ceny! Popis odrůdy rajčat Yellow bun a foto: Odrůda rajčat Yellow bun byla vyšlechtěna sibiřskými šlechtiteli. Je to raně dozrávající determinovaný hybrid. Vhodné pro pěstování venku. Keř je podměrečný, 30-40 cm vysoký, listy jsou zelené, středně olistěné.

Anastasia Kuzněcovová, Omsk, 55 let
Letos jsem zasadil toto rajče, aniž bych čekal na plody! Vypadá to velmi dobře a krásně, na keři je více než 50 vaječníků. Rajčat každým dnem více a více, téměř všechna dozrála. Roste mi bez přístřešku na mřížoví. A ukázal se! Plody jsou krásné, žluté barvy, dužnina je masitá. Rajčata jsou lahodná a sladká! Pokud chcete pěstovat stejná rajčata, pak zasaďte! Jsou chutné a krásné!

Alena Fedorova, Jekatěrinburg, 57 let
Rajčata jsou jednou z mých oblíbených rostlin. Sezóna rajčat pro mě začíná koncem února (semínka rajčat jsou již koupená, ale nezasazená) a končí v říjnu (sbírám semínka a připravuji je k výsadbě). Letos jsem se rozhodl pěstovat rajčata v květináčích. Pěstování v květináčích je nejen úspora místa na mých stránkách, ale také možnost sklízet plody po celý rok.

Anastasia Bragina, Novokuzněck, 49 let
Odrůda rajčat Zheltaya Bulochka je středně raná (od vyklíčení do sklizně uplyne 110-115 dní), odrůda s hmotností plodů 180-250 gramů, plody jsou ploché kulaté, žluté, bez zelené skvrny na stopce , hustý-hustý. Odrůda je odolná vůči plísním. Keř je silný, vyžaduje podvazek. Plody jsou chutné, šťavnaté, sladké, vhodné do salátů i na solení. Chuťové kvality a ochranné známky jsou zachovány až do konce sezóny.

Podobné odrůdy rajčat

Tomato Lark: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:26

Popis rajčat Skylark F1, recenze, fotografie Charakteristika ovoce Vlastnosti pěstování rajčat Skylark.

Tomato Firebird: fotografie, recenze, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:28

Brzy zralý (95-105 dní od vyklíčení do začátku zrání), determinantní, vysoce výnosný hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování v otevřeném terénu a pod filmovými přístřešky. Výška keře je 0-7 metru, je nutný podvazek a sevření. Na hlavním stonku se tvoří až 0 kartáčů, 9-5 plodů na ka.

Rajče Žluto-růžová babička Vinay: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:29

Vysoce výnosná, neurčitá odrůda rajčat střední sezóny. Ve středním pruhu se tato odrůda nejlépe pěstuje ve skleníku. Keř až 1 metru vysoký, obyčejný list, rajče. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 8-1 stonků. Charakteristika.

Tomato Yellow Torbochki: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:29

Středně sezónní, vysoká odrůda rajčat s krásnými plody v podobě vlnitých lanýžů. Země původu – Polsko. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat toto rajče ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, silná struktura, výška na konci sezóny 1, 8-2 metry. Nutná podpůrná kravata.

Rajčatová žlutá hřebenatka: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:30

Středně raná, neurčitá, produktivní odrůda od ukrajinských šlechtitelů. Ve středním pruhu je lepší pěstovat ve skleníku. Výška keře 1, 6-1, 8 metrů (ve skleníku), list je tenký, obvyklého typu. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 2 stonků. Vlastnosti ovoce.

Tomato Donatello: popis, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:31

Neurčitý, velkoplodý, raný, plodný hybrid rajčat od francouzských šlechtitelů. Snadno pěstovatelný, plastický a nenáročný. Doporučeno pro pěstování ve sklenících. Keř je středně velký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo při pěstování za 1 a 2 s.

Tomato Yellow Giant: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:32

Středně velká, produktivní žlutoplodá odrůda rajčat pro otevřenou půdu a skleníky. Keř vysoký 1-4 metru, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 1 a 5 stoncích. Vlastnosti ovoce.

Tomato Firewood: popis odrůdy, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:33

Odrůda raná dozrávání, výška 30-40 cm, dlouhé červené plody (10-12 cm), na konci rozeklané, málo semen, nepraská, vhodné pro pěstování v nádobách v místnosti. V. V. Redko. TAM. Semena V. V. Redka. Pěstováno jednu sezónu v polykarbonátovém skleníku. V mém případě výsledek

Tomato Druzhok: popis a vlastnosti, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:34

Raně zralá, determinantní, nízko rostoucí odrůda rajčat pro otevřenou půdu a filmové úkryty. Doba od klíčení do začátku zrání je 96-101 dní. Keř je středně větvený, středně olistěný, vysoký 0-5 metru. Plech je obvyklého typu, šedozelený, lesklý, středně propečený. Květenství.

Tomato Ducati: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 19:35

Středně raný, neurčitý, produktivní hybrid rajčat. Keř je vysoký, mohutný, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepšího výsledku se dosáhne při vytvoření keře v 1-2 stoncích. Základní vlastnosti ovoce.

Popis a charakteristika rajče Žlutá buchta, recenze, fotky

Původní název odrůdy je Yellow Cookie.

Střední sezóna, vysoká, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku.

Keř až 1 metru vysoký, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 8 a 1 stoncích.

Plody jsou kulaté, středně velké, žluté barvy, váží od 60 do 100 gramů. Dužnina je šťavnatá, masitá, bez kyselosti. Odrůda není náchylná k praskání. Výnos je asi 5 kg plodů na rostlinu. Přednosti jakosti: Přátelské zrání plodů, odolnost vůči chorobám, vysoká odolnost vůči teplotním extrémům. Existuje pouze jedna nevýhoda – plody této odrůdy se obvykle používají k výrobě šťáv, kečupů a rajčatové šťávy, ale mají dobrou chuť.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou srdčitého tvaru, střední hustoty, ve zralosti oranžově žluté, o hmotnosti 250-350 gramů (až 600 gramů), masité, cukernaté, velmi chutné. V plodech je málo semen. Tato rajčata jsou dobrá pro čerstvou spotřebu, šťávy, omáčky.

Při zpracování odrůdy nepraskají. Rajčata se sbírají do kartáčů, z nichž každý obsahuje 8-14 plodů. Rostliny jsou neurčité, až 2 metry vysoké. Lodyha je tlustá, pýřitá. Keř vyžaduje podvazek a sevření. Odrůda patří k ranému zrání, doba zrání plodů je 105-110 dní. Pro plné zrání je potřeba teplo (optimální okolní teplota je cca 20-21 stupňů Celsia). Odrůda není odolná proti vrcholové a kořenové hnilobě, antraknóze, viru tabákové mozaiky.

Produktivita třídy: více než 3 kg plodů z 5 rostliny (za přítomnosti zálivky a zálivky).

Pokud jste pěstovali rajčata Yellow Bun, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich podmínkách? Pokud je to možné, připojte k recenzi fotografii vašich rajčat. Děkuji!

Jak pěstovat žlutá žemlovitá rajčata Pěstování a péče o sazenice rajčat Ve dnech Kozoroha nebo Býka je třeba zasít semena rajčat pro sazenice podle lunárního kalendáře. Protože tato znamení jsou spojena se zemí a plodností, semena by se neměla brát ze země z úrodných zemí, jinak by se neměla očekávat dobrá sklizeň. Také fáze měsíce ovlivňuje růst sazenic. Ve dnech Štíra a Raka se sazenice cítí špatně. V těchto dnech byste neměli sázet sazenice rajčat.

Vaše recenze na rajče Yellow Bun a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Popis rajčat Yellow bun Rajčata odrůdy Yellow bun mají originální žlutooranžovou barvu. Plody jsou zároveň velmi velké – průměrná hmotnost jednoho rajčete je 800 gr. Je to podlouhlé rajče s hladkým povrchem a mírným žebrováním u základny. Uvnitř žluté žemle jsou rajčata křehká, šťavnatá žlutá dužnina. Odrůda je vysoce výnosná – z 1 m5 lze sklidit až XNUMX kg plodiny. Plody jsou vhodné pro čerstvou spotřebu, vaření a konzervování.

Recenze o této odrůdě rajčat

Alexander Ivanov, Archangelsk, 69 let
Pěstování a péče. Tomato Yellow Bun je vysoce výnosná raná zralá odrůda pro skleníky a skleníky. Keř až 2 m vysoký, mohutný. Plody jsou kulaté, žluté, se světle žlutou dužinou, šťavnaté, chutné. Stopka se při zrání neodděluje. Hmotnost plodů do 170 g. Rajče je vhodné do salátů, zavařování celozrnných plodů. Výnos na rostlinu je více než 6-7 kg. Semena rajčat Žlutá buchta, lze objednat na webových stránkách internetového obchodu agrogram.ru Moje recenze o pěstování Tomato Sweet Semushkin.

Stepa Radchenko, Novokuzněck, 51 let
Tato odrůda rajčat má své výhody a nevýhody, o kterých vám chci říct. Povím vám o chuti, produktivitě, odolnosti vůči chorobám, o sklizni, povím vám o pěstování v zemi a podmínkách pěstování. O jejich chuťových vlastnostech rajčat, jak je správně jíst, chuti rajčat a jejich odlišnosti od jiných odrůd. To jsou jen některé z výhod a nevýhod, které jsem zjistil při pěstování této odrůdy rajčat. Pěstuji ji už dva roky a moji přátelé také. Tady je fotka mých letošních rajčat: 1. 2. 3.

Irina Kiseleva, Kemerovo, 67 let
Rajče Žlutý obr: setí, péče, krmení, ovoce. Sklizeň rajčat Výsev, péče o rajče Růžové cukroví. Podpora rajčat. Rajčata. Moje recenze na pěstování Tomato Plum Drop v Kemerovu Růžová rajčata snů v Kemerovu, výsadba, péče. Jak získat sklizeň a sladká rajčata? Všechna tajemství. Moje recenze rajčat Sázím Výsev rajčat pro sazenice, sázení rajčat do země. Jak pěstovat rajčata, péče a údržba sazenic, zalévání a krmení. Lahodné objemy Přistání ve skleníku, péče, štípání.

Marat Volkov, Samara, 42 let
Tuto odrůdu pěstuji loni ve skleníku. Semena ze semínek jsem vypěstoval vlastní technologií, kterou používám již řadu let. Moje semínka vyklíčila, ale ne všechna. Některé se ani nezačaly líhnout a já měl podezření, že se nejedná o odrůdy. Před výsadbou je proto zavrhuji a vysazuji nové. Některé se ale vylíhly a dále se vyvíjejí.

Rita Gorbunova, Voroněž, 61 let
Jak vypěstovat sladké rajče bez pecek. Pěstování Sweet tomato Yellow bu Tomato Yellow Bun je středně raná odrůda s přátelským návratem rané sklizně. Na každou rostlinu je navázáno 5-10 lahodných, sladkých rajčat.

Lyokha Sultanov, Naberezhnye Chelny, 40 let
Popis, recenze, fotografie, vlastnosti odrůdy s charakteristikami. Pěstování, péče, čištění a aplikace. Odrůda rajčat Yellow Bun byla vyšlechtěna na Sibiři v důsledku křížení dvou odrůd Bulochkin a Zhuravlenok v roce 2012. Je klasifikováno jako středně rané rajče, protože první plody lze sklízet po 115–120 dnech od vysazení sazenic a pro jeho pěstování je vhodná téměř jakákoli půda.

Ivan Ivanov, Veliky Novgorod, 56 let
Žluté rajče, stejně jako jeho příbuzné zlaté rajče, je odrůda speciálně vyšlechtěná šlechtiteli pro pěstování v severních oblastech. Ačkoli na některých místech (například poblíž Jekatěrinburgu) se rajče Yellow Bun pěstuje ve sklenících, a to i ve volné půdě. Pro ty, kteří nechtějí pěstovat rajčata ve skleníku, chci říci, že rajče Yellow Ball je svým způsobem neméně zajímavé.

Danil Shishkin, Surgut, 56 let
Zahrada na balkoně Moje recenze na pěstování sladkých rajčat Sweet Bun. Pěstování takového rajčete na balkoně není těžké a dokonce zajímavé. Je velmi výhodné, že rajčata můžete pěstovat kdykoli během roku, na rozdíl od konvenčních odrůd. Pro mě se tato odrůda rajčat stala skutečnou spásou, pokud chcete jíst čerstvá sladká rajčata, ale neexistuje způsob, jak jít do země. Rajčata jsou chutná, sladká, dozrávají velmi brzy. Letošní úroda bude prostě gigantická!

Danil Fedotov, Novosibirsk, 57 let
Odrůda je střední sezóna, neurčitá. Ve skleníku nevázne. О Tomato Yellow Bouquet F1 (odrůdy a hybridy) – velmi světlé, šťavnaté, voňavé rajče, s vynikající chutí! Velmi krásná, ale zároveň – nenáročná Popis odrůdy rajčat Yellow Bouquet. Charakteristika a vlastnosti pěstitelských odrůd. Jaké podmínky musíte vytvořit pro rajče Žlutá kytice ze semen Agrofirma Gavrish je jednou z nejkrásnějších a nejsvětlejších odrůd rajčat. Rostlina je vysoká, polorozložitá

Elena Nazarova, Magnitogorsk, 43 let
Recenze a další. Každý, kdo pěstoval rajče, ví, jak těžké je vypěstovat dobrou úrodu. Zejména pokud jde o jižní regiony, které se velmi liší od regionů s mírným klimatem. Rajčata v těchto oblastech milují teplo a vlhkost. To lze opravit pouze jedním způsobem, pěstováním sazenic ve skleníku nebo skleníku. Skleníky jsou však často vytápěny, což je zároveň další překážkou pěstování rajčat.

Bude vás to zajímat

Good Tomato Firebird: fotografie, recenze, výnos, popis a vlastnosti, vlastnosti zemědělské techniky

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčete Firebird F1, recenze, fotografie Rané zralé (95-105 dní od vyklíčení do raného dozrání), determinant, produktivní hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování v otevřeném terénu a pod filmovými přístřešky. Výška keře je 0-7 metru, je nutný podvazek a sevření. na hlavním stonku.

Mid-season Tomato Yellow torbochki: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a vlastnosti rajčete Žlutá torbochki, recenze, fotografie Střední sezóna, vysoká odrůda rajčat s krásným ovocem ve formě vlnitého lanýže. Země původu – Polsko. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat toto rajče ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, silná struktura,.

Top-7 Tomato Žluto-růžová babička Vinay: popis odrůdy, recenze, fotografie, zemědělská technika

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčete Žluto-růžová babička Viney, recenze, fotografie Vysoce výnosná, neurčitá odrůda rajčat střední sezóny. Ve středním pruhu se tato odrůda nejlépe pěstuje ve skleníku. Keř až 1 metru vysoký, obyčejný list, rajče. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Dosáhl nejlepších výsledků.

Stepson Tomato Yellow hřebenatky: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčete Žlutá hřebenatka, recenze, fotografie Středně raná, neurčitá, produktivní odrůda od ukrajinských šlechtitelů. Ve středním pruhu je lepší pěstovat ve skleníku. Výška keře 1, 6-1, 8 metrů (ve skleníku), list je tenký, obvyklého typu. Nejlepších výsledků bylo dosaženo při formování rostliny.

Rané zralé rajče Donatello: popis, recenze, fotografie, vlastnosti, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Donatello F1, recenze, fotografie Neurčitý, velkoplodý, raný, produktivní hybrid rajčat od francouzských šlechtitelů. Snadno pěstovatelný, plastický a nenáročný. Doporučeno pro pěstování ve sklenících. Keř je středně velký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření.

Top Tomato Yellow Giant: popis odrůdy, recenze, fotografie, zemědělská technika

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčete Žlutý gigant, recenze, fotografie Středně velká, produktivní, žlutoplodá odrůda rajčete střední sezóny pro otevřenou půdu a skleníky. Keř vysoký 1-4 metru, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 1 a 5 stoncích. Charakteristika.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: