Rajče 100 procent: charakteristika, popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

ttt

Jaké parametry testujeme?
Brzy zralý hybrid (období od úplného vyklíčení do začátku zrání plodů je 90-95 dní od klíčení do začátku zrání).
Doporučeno pro výrobu raných produktů na volném prostranství a fóliovnících.
Rostlina je jednoznačná, 110-130 cm vysoká.
Plody jsou zaoblené s nosem, husté, masité, o hmotnosti 160-190 g, s vysokou chutí a obchodními kvalitami.
Vydatnost u prvních dvou sběrů je 5-6 kg/m2, celková vydatnost 19-20 kg/m2.
Ideální pro všechny druhy konzervování a čerstvou spotřebu.
Má dobrou přepravitelnost a odolnost vůči chorobám.

Rajče 100% F1

Průběh testu

Sejení Roky 26.02.2018.
V sáčku je 12 semen. Před výsadbou se semena namočila na 4 hodiny do roztoku zirkonu, poté se zabalila do ubrousku navlhčeného čistou vodou a nechala 1 den bobtnat.

Plastové nádoby byly naplněny zahradní zeminou Agricola s přídavkem perlitu. Zvlhčeno živným roztokem K-Humate-Na se stopovými prvky. Semena byla rozmístěna na zem, posypána nahoře vrstvou 1,5 cm. Nádoba byla pokryta potravinářskou fólií. Dal jsem to na parapet na klíčení.
Přirozené osvětlení, jihovýchodní okno, průměrná teplota 25 stupňů.

Sejení

Sejení

Sazenice, vzhled pravých listů

První výhonky se objevily 27.02. února večer, 2 dny po výsevu. Toto jsou nejrychlejší testovaná rajčata. Klíčivost je výborná, 100%.

100

Vzhled tohoto listu – 7.03, 8. den po vyklíčení

Zálivka 1-2x týdně, větrání, umístění – slunný parapet, přirozené osvětlení, průměrná teplota 24 stupňů.
Vzhled tohoto listu -7.03, 8. den
Ve fázi objevení se prvního pravého listu přihnojila tekutým hnojivem “Biohumus pro sazenice”.

Vývoj a péče o rostliny

před výběrem

Sběr sazenic 13.03
Od výsevu uplynulo 15 dní. Téměř všechny sazenice mají 2 pravé listy, některé mají 3 pravé listy.
Pro další pozorování jsem vybral 5 nejsilnějších sazenic.
Vybírejte do kelímků o objemu 320 ml.
Půdní směs “Zahradní zemina” Agricola s přídavkem perlitu a vermikulitu.
Sazenice se při sběru trochu prohloubily.
O týden později hnojení hnojivem “Agricola Forward for Seedlings”.

Před výběrem 13.03

Po výběru

Transplantace 1.05.2018


Příprava na transplantaci

Sazenice rajčat 100% F1, staré 60 dní od vyklíčení, jsou dobře vyvinuté, mají 9-10 listů, objevily se květní hrozny. Transplantace 1. května do polykarbonátového skleníku. Na podzim se do skleníku zasela hořčice jako zelené hnojení. Záhon šíře 110 cm Sazenice rajčat vysazujeme podle schématu 50×60 šachovnicově. Otvory jsem udělal přistávacím kuželem.
Počasí vyšlo, předpověď příznivá, přes den teplota vzduchu +24, v noci +14.

jujuth

Zemní koule není zničena, kořenový systém je dobrý

zemní koule není zničena, kořenový systém je dobrý

Po transplantaci

Kvetení a vznik vaječníkůPři testování zbývají 4 pouzdra. Jedna rostlina, poslední u vchodu, uhynula.
Vleklý chlad zastavil vývoj rostlin i ve skleníku. Několik nocí za sebou byly mrazy s teplotou +3. Zálivka teplou vodou, střídavé hnojení s bylinkovým nálevem s minerálem. Tvořím rostliny v jednom stonku. Nevlastní synové a spodní listy se odstraňují asi jednou týdně. Kvete od 20. května, první vaječníky od 5.06 (97 dní od vyklíčení).

5.06 (99 dní od výsevu) vše kvete, objevily se první vaječníky:

kvetení a vaječníku

10.06

10.06, pokud se považuje za ovoce, pak plodnost od 10.06 do 103 dnů od vyklíčení

Fruiting
Plodí od 10.06.07 do 1.09.
První kolekce zralý plody 15.07., 138 dní od vyklíčení

№ 1

№ 2

31.07



péče
Zalévání teplou vodou 1-2x týdně, střídavé hnojení s bylinkovým nálevem s minerálem. Rostliny se tvoří v 1-2 stoncích. Nevlastní synové a spodní listy jsou odstraněny, aby se keř zesvětlil.

Charakteristika rostlin
Rostliny na výšku od 1,5 do 2,3 m. První plodící kartáč je nad 9. listem, poté se tvoří kartáče po 2-3 listech. Plody jsou kulaté, husté, masité, ne každý má výlevky. Největší plod má 197 g. Průměrná hmotnost plodu je asi 100 g, chuť je sladkokyselá. Vhodné pro všechny druhy vaření a zavařování.

Produktivita:Sbíráno ze čtyř keřů 12 kg 470 g, z jednoho keře průměrně 3,1 kg. Celkový výnos 15 kg 587 g/m2.

Popis a charakteristika rajčete 100% F1, fotografie, recenze

Brzy zralý, determinantní, středně velký hybrid rajčat pro produkci raných produktů na volném poli a fóliovnících. Doba od klíčení do začátku zrání je 90-95 dní.

Plody jsou středně velké, pevné, kvádrovité, středně pýřité, s jemnou oranžovou dužninou. Produktivita – do 40 kg. Silná, střední odrůda pro pěstování v otevřené a chráněné půdě. Jeho vysoce výnosné 25denní plody jsou perfektním doplňkem k produkci zeleniny bez přerůstání a podvazků. Středně raný hybrid, doba od klíčení do začátku plodování je 80–90 dní. Rostliny jsou středně zakrslé, podměrečné, 60-70 cm vysoké, váha jedné rostliny je 3 kg. Plod je kuželovitý, válcovitý, jasně oranžový, podlouhle oválný, lesklý, hladký, dvoubuněčný, se silně žebrovaným povrchem plodu a kysele nasládlé chuti. Dužnina – střední hustota, křupavá, jemná, s příjemnou vůní. Doporučeno pro pěstování v otevřeném a chráněném terénu.

Výška keře 1, 1-1, 3 metry, list obvyklého typu. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 2 a 3 stoncích.

Keř je střední, citlivě reaguje na nedostatek dusíku a vody. Cena 100 rublů. Rozeta v očích je zastoupena 2 druhy, výška růstu je 50 cm (vzácně až 60 cm). List je obvyklý, hustý, listy s charakteristickou lineárností. Vyžaduje podvazek a konopí. Dobře poškozena padlím a poškozena roztoči. Účinnost přípravků Biotlin a Rizocid je 83 %, Intavir je 40 % Keř je středně vysoký, 1-1 vysoký. 8 metrů. List s velkými perovitými liniemi charakteristickými pro odrůdu, jasně ohraničenou žilnatinou. Květy jsou velké, froté, okvětní lístky jsou mírně ohnuté ven. Okvětní lístky, když kvetou, jsou namalovány v bílých nebo růžových tónech. Odrůda plodí každoročně. Keře jsou umístěny hustě, tvoří husté skupiny. Léky (Topaz, Ribav-intan, Kalaman a další) jsou odolné vůči jakékoli nemoci. Keře jsou kompaktní, 0-7 metr vysoké. Froté květy s jasným vzorem, kvetení je bohaté. Listy jsou podlouhlé, podlouhlé, tmavě zelené. Vzpřímený keř, tenké větve, šedá kůra. Exemplář se vyznačuje pyramidálním tvarem koruny, listy jsou tmavě zelené barvy. Tmavě růžová, s jasným vzorem, okvětní lístky jsou mírně seříznuté. Rostlina plodí bohatě od června do srpna, keře jsou mohutné. Na jedné straně květů, podél výhonků, vyrůstají boční výhonky. Listy jsou oválné, tmavě zelené, kožovité, vrásčité. Vzácná odrůda, může růst na slunných místech, půdách se střední vlhkostí. Bobule jsou velké, žlutozelené barvy, s voskovým povlakem. Mají příjemnou chuť a vynikající tvar: zaoblené, protáhlé, 1-7 cm dlouhé. Odnímatelná zralost nastává začátkem června. Listy jsou úzké, až 8 cm dlouhé, tmavě zelené. Keř roste pomalu, odolný. Plody jsou střední, kulaté, tmavě červenočervené. Chuť je sladkokyselá. Pro jednoho

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou zaoblené, s výlevkou na dně, husté, ve zralosti červené, váží 160-190 gramů, masité, dobré (pro rané) chuti. Lehký, přenosný, není náchylný k praskání. Tato rajčata jsou všestranná – hodí se jak do salátů, tak do konzerv.

Původce: zemědělská firma Aelita.

Výnos rajčat 100 procent: 5-6 kg ovoce na 1 mXNUMX. metrů podest (se správnou zemědělskou technikou).

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Výsev semen tohoto rajčete pro sazenice se provádí 60–65 dní před zamýšlenou výsadbou do země, obvykle je to polovina března. V polovině května se sazenice vysazují do země pod filmem, na začátku června – do výfukových plynů. Vzor přistání 50 x 40 cm.

Pokud jste vypěstovali 100% rajčata, napište, zda vám chutnala nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich klimatických podmínkách? Jak hodnotíte odolnost tohoto hybridu vůči chorobám? Stručně popište výhody a nevýhody tohoto rajčete podle vás. Pokud je to možné, připojte do komentáře fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých plodů vámi vypěstovaných. Děkuji!

Jak vypěstovat dobrou úrodu rajčat na vaší zahradě se dozvíte zde.

Vaše recenze o rajčeti 100 procent a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivněji zhodnotit toto rajče a rozhodnout se, zda je zasadit nebo ne.

Recenze o této odrůdě rajčat

Tanya Zimina, Penza, 44 let
Zahradní společnost Garden world Penza Vám nabízí široký sortiment osiv a sazenic ovoce, bobulovin a okrasných plodin. Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout vysoce kvalitní sazenice a semena za ceny výrobce. Jsme vždy připraveni na oboustranně výhodnou spolupráci s vámi a jsme vždy otevření vašim návrhům. Naši odborníci vám vždy poskytnou veškeré potřebné rady.

Vladimir Gazikhanov, Surgut, 56 let
Ťumeň. Moje rodina, děti a odrůda Rajčata 100% je lahodný a zdravý produkt, který vám může poskytnout spoustu výhod. Tato odrůda byla vypěstována na jihu Ruska a doporučujeme ji pro pěstování ve vašem klimatu, protože. velmi dobře snáší horko a sucho. A také má rajče dobré vlastnosti pro nakládání. Tuto odrůdu sami pěstujeme a vždy ji vysazujeme na naše stránky. A nezapomeňte použít toto rajče v přípravách na zimu.

Alla Alekseeva, Čeljabinsk, 48 let
Tomato 100% je odrůda rajčat, která má výjimečnou chuť. Má několik stovek odrůd. Plody jsou sladké a šťavnaté, velké, s výraznou rajčatovou chutí. Tomatic 100% je považován za nejlepší odrůdu pro otevřenou půdu, protože vydrží poměrně nízké teploty, ale také se cítí skvěle ve skleníkových podmínkách. Odrůda je odolná vůči chorobám. Plodování začíná 110 dní po výsadbě.

Roman Viktorovič, Murmansk, 58 let
Rajče patří mezi vůbec první zeleninu, kterou pěstujeme na zahrádce. Rajčata mám moc ráda a snažím se každý rok kupovat nová semínka rajčat. A pokud jsou i dobré recenze, tak vím jistě, že moje dřina nebyla marná. Na tomto obchodě se mi líbilo, že prodávají semena ve velkém. Pro velkoobchodní zákazníky jsou dobré slevy. Kupuji převážně 100% semínka rajčat. Moc se mi líbí odrůdy Verlioka a Scarlet Flower.

Anastasia Salikhova, Astrachaň, 56 let
(Astrachaň, Ukrajina) Rajče 100% charakteristika nebo rajče 100% charakteristika je odrůda rajčete (rajče), která je velmi podobná rajčeti sweet balls. Na pultech obchodů se vyskytuje velmi zřídka, ale u zahradníků je velmi oblíbený. Je opravdu velmi dobrý. Za prvé, lze ji pěstovat téměř po celý rok. A za druhé, je vhodný pro pěstování jak ve volné půdě, tak ve sklenících.

Kiril Romanov, Vladivostok, 40 let
Rajčata byla vysazena na otevřeném prostranství a pod dočasným přístřeškem. Po odstranění dočasného úkrytu rajčata rostla na otevřené půdě. V důsledku toho byl výnos rajčat nejlepší. Rajčata byla plně zralá. Z 1 metru čtverečního se nasbíralo 5 kg. rajčata. Fotografie ukazuje, že listy rajčat jsou čisté od škodlivého hmyzu. Rajčata měla hodně nevlastních dětí. A v důsledku toho velká výška keře. Při výsadbě ve skleníku byla rajčata vysazena ve třech řadách. To přineslo výsledek z hlediska produktivity.

Anna Morozova, Iževsk, 57 let
Tomato Tomato 100% je super výnosná, super raná odrůda rajčat. Liší se vysokou produktivitou, odolností vůči chorobám a vysokým obsahem cukru. Plody jsou velké, kulaté, jasně červené, velmi šťavnaté. Hmotnost plodů může dosáhnout až 500 g. Výnos na rostlinu je až 6 kg. Rajčata můžete pěstovat jak ve volné půdě, tak ve skleníku. Odrůda není náročná na podmínky pěstování, ale nejlépe se cítí ve skleníkových podmínkách. Ve venkovním prostředí také poskytuje velmi vysoké výnosy.

Lizka Medvedeva, Novokuzněck, 70 let
Moje recenze se týká pěstování rajčat v Novokuzněcku, ve skleníku koncem dubna – začátkem května. Rajčata dopadla skvěle! Výsev ve skleníku Moje recenze na použití vermikompostu jako vrchní zálivky na zahradě. Biohumus je organická hmota, která již byla zpracována půdními bakteriemi na hnojiva a neobsahuje nečistoty škodlivé pro rostliny. Použití takového hnoje jako hnojiva poskytuje dobré výsledky, ovšem za předpokladu, že se použije správné hnojivo. Co je biohumus?

Podobné odrůdy rajčat

Rajčatový japonský lanýž: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:22

Neurčitá, středně raná, produktivní odrůda rajčat pro skleníky a otevřené půdy. Výška keře na konci sezóny je až 1 metru, vyžaduje přivázání k podpěře a zaštípnutí. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 8 a 2 stoncích. V prvním případě zbývá 3 nevlastní syn, rostoucí srov.

Rajče 1884: recenze, fotky, vlastnosti a popis odrůdy

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:22

Střednědobá, neurčitá, vysoce výnosná velkoplodá odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř až 1 metru vysoký, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 8 stonků. Základní vlastnosti ovoce.

Tomato 33 hrdinů: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:22

Polodeterminantní odrůda rajčat v polovině sezóny. Doporučeno pro pěstování na otevřeném prostranství a pod dočasnými filmovými přístřešky. Doba od klíčení do začátku zrání je 110-115 dní. Vyžaduje se keř vysoký až 1 metru, podvazek k podpěře a zaštípnutí. Nejlepší výsledky při formování.

Tomato 646: popis odrůdy, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:23

Středně raná, vysoká, velkoplodá odrůda rajčat. Doporučuje se pěstovat ve skleníku, v jižních oblastech – na otevřeném prostranství. Keř až 2 metry vysoký, vyžadující podvazek k podpoře. Toto rajče je nejlepší formovat na 2-3 stonky. Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Sanka: popis odrůdy, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:26

Dobré nenáročné, raně zralé rajče. Ideální pro začátečníky, protože nevyžaduje zvláštní péči. Raná, nízko rostoucí, vysoce výnosná odrůda rajčat pro otevřenou půdu a filmové přístřešky. Velmi oblíbená u zahradníků z úplně jiných regionů, zvláště tam, kde je léto krátké. Bush determinantně.

Rajčatový růžový med: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:27

Jedná se o produktivní, determinantní, středně ranou, mezi zahradníky velmi oblíbenou odrůdu rajčat pro skleníky a otevřené půdy. Z velkých růžových rajčat dozrávají jedny z prvních. Lze ji pěstovat jak ve skleníku, tak na volném prostranství. Keř je mírně olistěný, ve skleníku, na volném prostranství, vysoký až 1 metru.

Rajče Batyanya: popis odrůdy, recenze, vlastnosti, fotografie

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:28

Raně zralá, plodná, neurčitá (neomezený růst) odrůda rajčat ze sibiřského výběru. Doporučeno pro pěstování ve skleníku ve středním pruhu a na otevřeném prostranství v jižních oblastech. Keř vysoký 1, 8-2 metry vyžaduje podvazek k podpěře nebo mřížovinu a sevření. Získejte nejlepší výsledky.

Rajče Banánové stehýnka: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:29

Mezisezónní, semideterminantní, karpální, vysoce výnosná odrůda rajčat. Doporučeno pro venkovní pěstování. Keř až 1 metr vysoký, který nevyžaduje zaštipování (mnoho tvoří rostlinu do prvního květního štětce, aby bylo dosaženo dřívější sklizně). Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Southern Tan: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:29

Vysoká odrůda v polovině sezóny pro skleníky a dočasné přístřešky. Tato pohledná odrůda zasáhne fantazii až 1 metru vysokými keři se střapci velkých plodů vzácné oranžové barvy. Rajčata jsou masitá a velká – váží 7–150 gramů, chutná, s vysokým obsahem vitamínů a nízkým obsahem tuku.

Tomato Jugoslávský Sinkovich: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 16. září 2021, 22:30

Středněsezónní, velkoplodá, vysoká odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř neurčitého typu, vysoký až 1 metru. Vyžaduje podvazek k podpěře (mřížovina) a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 7 a 2 stoncích. Origi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: